Onnistui
EN

Tietoa xKumppani.com:sta

xKumppani.com:n tietoja

xKumppani.com on ilmainen nettiyhteisö eroottisella otteella. xKumppani.com on alaston kohtaamispaikka kaikille, jotka nauttivat seurustelusta verkossa. Tavallisten ominaisuuksien, kuten oman profiilisivun, suosikkien ja viestien lisäksi voit myös keskustella, keskustella, kirjoittaa ja lukea eroottisia tarinoita, blogata, löytää uusia ystäviä, katsella ja katsella kuvia ja elokuvia ja paljon muuta. Sinun ei tietenkään tarvitse kerskua ollaksesi jäsen, olet tervetullut, halusitpa sitten vain keskustella, keskustella, kerskua, kirjoittaa tarinoita, löytää uusia ystäviä tai vain olla olemassa.

Kuka pyörittää xKumppani.com-sivustoa?

xKumppani.com:ia pyörittää joukko samanhenkisiä ihmisiä, jotka nauttivat vapaista suhteista, swinging-bileistä ja haluavat vain pitää hauskaa. Tarjoamme teknisen alustan ja sen tuen; emme tuota tai julkaise mitään materiaalia, ja käyttäjät ovat vastuussa lähettämästään materiaalista. Luvattomasta materiaalista voi ilmoittaa materiaalin yhteydessä olevien "Ilmoita"-painikkeiden kautta. Me tarkastamme kaiken raportoidun materiaalin ja ryhdymme toimenpiteisiin käyttöehtojemme mukaisesti.

Miten otan yhteyttä xKumppani.comiin?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Jos poliisi tai muut tutkintaviranomaiset haluavat ottaa meihin yhteyttä, heitä pyydetään ottamaan yhteyttä samaan sähköpostiosoitteeseen.